IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
12:25 | 26 февруари 2016
Обновен: 05:21 | 2 май 2024

Блъснаха три пешеходки във Варна

Едната жена е настанена в болница

По материала работи: Златина Добрева
Блъснаха три пешеходки във Варна

Три пътни инцидента с пострадали пешеходки станаха за ден във Варна. Две от пострадалите жени са прегледани в болница и са освободени, третата е настанена за лечение.


Първият пътен инцидент е станал вчера около 16:55 ч. на бул. "Ян Палах". 67-годишен водач на лек автомобил "Мерцедес" не пропуска и блъска 46-годишна пешеходка, която пресича платното за движение на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената е получила фрактури на двете колена, прегледана е и е настанена за лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.


Половин час по-късно на ул. "Св. Св. Кирил и Методи", водачът на л.а. "Фолксваген" (44 г.) блъска пешеходка – на 54 г., която внезапно излиза на пътното платно. Вследствие на инцидента жената е получила контузни наранявания, прегледана е и е освободена, без опасност за живота.


Около 18:50 часа снощи на кръстовището на ул. "Д-р Пискюлиев" и ул. "Неофит Бозвели", водачът на неустановено до момента МПС, не пропуска и блъска пешеходка – жена на 68 г. от Варна, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената е получила контузни наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

 

Коментари

Новини Варна