IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
12:02 | 2 март 2016
Обновен: 05:24 | 2 май 2024

Рецидивист изнасилил жена в дома й

Извергът нападнал къщата й в 1 часа след полунощ

По материала работи: Пламен Янков
Рецидивист изнасилил жена в дома й

67- годишна жена от монтанското село Буковец, община Брусарци, била брутално изнасилена в дома си, пише "24 часа". Извергът нападнал къщата й в 1 часа след полунощ на 1-ви март т.г. Горанка К. живеела с майка си Иванка на 80 години, инвалид с ампутиран крак. Насилникът счупил лампите в двора на къщата, изкъртил прозорец на приземния етаж и проникнал в стаята, където спала 67- годишната Горанка. Стреснал жената в съня й, нанесъл й зверски побой и я изнасилил. Заплашил я да не го издава на полицията и се оттеглил в неизвесна посока.

 

Сутринта жертвата на насилника споделила за сполетялото я пред съседи.

 

Жената е откарана в ломската болница, където е прегледана и освидетелствана. Лекарите установили, че действително е насилена, а от побоя има охлузвания и хематоми в областта на лицето.

 

Тя е без опасност за живота.


Полицаите бързо влезли по следите на насилника и го задържали. Това е криминално проявеният и осъждан 24- годишният Людмил Т. от същото село.


Той направил пълни самопризнания. Намерени са и веществени доказателства. Людмил е задържан за 24 часа.

Коментари

Новини Варна