IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
10:28 | 18 март 2016
Обновен: 05:30 | 2 май 2024

40-годишен осъден за проява на дребно хулиганство

Нападнал охранител в Община Варна

По материала работи: Деян Михайлов
40-годишен осъден за проява на дребно хулиганство

Проблемната ситуация възникнала в ранния следобед на 16 март т. год. на публично място – край служебния паркинг на административната сграда на район „Приморски“ във Варна. В нетрезво състояние, 40-годишният П. Добрев започнал да буйства, да крещи и блъска по тялото и краката лице, което изпълнявало задължения като невъоръжена охрана в кметството. С тези си действия мъжът предизвикал смут и възмущение у намиращите се наоколо много граждани. Пред съда днес Добрев изрази съжаление за постъпката си и обясни, че бил ядосан преди инцидента от маневра на друг преминаващ автомобил, който го бутнал леко и предизвикал падането му на земята.

Районният съд прие, че става дума за инцидентна проява и наложи на нарушителя 100 лева глоба, което е минималното наказание за деяние по смисъла на чл.1 от Указа за борба с дребното хулиганство. Решението на съда подлежи на обжалване в 24-часов срок.

Коментари

Новини Варна