IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
09:00 | 26 март 2016
Обновен: 15:42 | 3 май 2024

Хората в Ботевград знаели още преди 40 дни, че братята Петрови ще бъдат убити

Кметът на града Иван Гавалюгов сподели,че чул гърмежите от екзекуцията снощи

По материала работи: Пламен Янков
Хората в Ботевград знаели още преди 40 дни, че братята Петрови ще бъдат убити

Още преди 40 дни се заговорило в Ботевград, че двамата братя Цветан и Марко Петрови ще бъдат убити. Това твърдят хора от града. Те допълват, че предположенията се появили в социалните мрежи, след като било убито на паркинг друго момче - Петър Василев, което също било охранител на заведение.

 

„И ние не можем да го повярваме, но след като очистиха Петър в Интернет заваляха коментари,че следващите са Марко и Цветан”, казаха хората пред камерите на bTV, предава "24 часа".

 

Кметът на града Ивана Гавалюгов сподели,че чул гърмежите от екзекуцията снощи. Но не им обърнал особено внимание, защото в Ботевград често се гърми по различни поводи-било радостни или тъжни събития. Едва след като му казали за какво става дума дошъл на мястото на инцидента.

 

Имаха врагове Марко и Цецо! Се за побой. Нали са охрана в казиното. Нямаха дългове, не са се занимавали с незаконни неща. Имаха проблеми Бозата ли е, какъв е. Марко работеше при него, но не отишъл да работи. Това разказа пред Нова телевизия лелята на убитите братя Радка, без да уточни в подробности какъв точно е бил проблемът на Марко с работодателя му.

 

Именно тя се е грижила за двамата братя през последните години, защото майка им починала преди 7 години, а нямали баща.

 

„Имаше скандал, но беше преди 4 месеца. Добри момчета бяха. Ако не ги закачат, няма да се бият. Марко от 10 дни не беше на работа, ама пак го викнаха, пак да е охрана в дискотеката”, нареждаше жената.

 

Тя отрече двамата да се занимавали с незаконни неща. „Няма дрога, нямат дългове. Марко си заложи колата, за да има какво да ядат децата му. И двамата имат по две деца”, добави леля им.

 

Снощи двамата мъже бяха застреляни в центъра на Ботевград. Телата им бяха намерени около 20.15 часа.

 

При пристигането си екипът на "Спешна помощ" е констатирал смъртта им.

 

Коментари

Новини Варна