IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
12:13 | 6 април 2016
Обновен: 14:26 | 19 април 2024

Бързи автокрадци отмъкнаха кола под носа на собственика

Полицията съветва гражданите да бъдат по грижливи към собствеността си

По материала работи: Слав Велев
Бързи автокрадци отмъкнаха кола под носа на собственика

Откраднаха  Ауди-А6, с включен двигател на ул. „Дубровник“ във Варна. Собственикът го оставил запален на паркинга рано сутринта вчера, съобщиха от МВР.

Бързо полицейско производство е образувано срещу неосъжданите - млад мъж - С. А., на 22 г. и непълнолетен 17-годишен младеж и двамата от Варна. При проведени оперативно-издирвателни действия е установено, че на 05.04. т.г., около 03:00 ч. чрез отключване на два леки автомобила марка "Опел", паркирани пред блок 103 в жк."Младост" са извършили кражба на автоСД-та на колите. Лицата са задържани за срок до 24 ч., образувани са досъдебни производства, материалите са докладвани на прокурор. След отпадане на основанието за задържане лицата са освободени.

От паркиран в местност Чудните скали край яз. Цонево, чрез счупване на стъкло на задна лява врата на Волво, е извършена кражба на дамска чанта, съдържаща пари и лични документи. МВР – Варна апелира към гражданите да бъдат грижливи към собствеността си, да не оставят без надзор автомобил с работещи двигатели или с ключове на таблото. Да не се оставят в купетата на колите чанти, куфари, лаптопи и др. видимо скъпи вещи.

Черно море

 

Коментари

Новини Варна