IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Крими
20:08 | 18 април 2016
Обновен: 09:20 | 18 май 2024

Прокуратурата повдигна обвинение за убийството в Несебър

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа

По материала работи: Златина Добрева
Прокуратурата повдигна обвинение за убийството в Несебър

Собственик на заведение е привлечен като обвиняем за убийството на Никола Колев в Несебър. Колев е работил от няколко години като главен готвач в заведението, съобщи БТА. Задържаният е Кирил Х. /55 г./, известен с прозвището Принц Киро.


От Окръжната прокуратура в Бургас съобщиха, че той е задържан за 72 часа. Той е привлечен като обвиняем по обвинение за умишлено убийство.

 

Dnes.bg припомня, че тялото на мъжа беше открито пред ресторанта. Той е бил застрелян със законно притежавано от собственика на заведението оръжие.

 

Часове наред преди убийството двамата пили в ресторанта. Колев бил главен готвач и дясна ръка на собственика на заведението, което е част от хотелски комплекс в Стария град.

 

Разследването продължава, като предстои Окръжната прокуратура в Бургас да внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Кирил Х.

Коментари

Новини Варна