IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
15:47 | 13 юни 2016
Обновен: 06:09 | 2 май 2024

Задържаха четирима зад волана с алкохол в кръвта във Варна и областта

Това съобщиха от МВР – Варна

По материала работи: Пламен Янков
Задържаха четирима зад волана с алкохол в кръвта във Варна и областта

На 10.06 /петък/, около 21:50 часа, в с. Шкорпиловци, общ. Долни Чифлик, при извършване на полицейска проверка на Л.А. „Фолксваген“ е заловен водач след употреба на алкохол с концентрация от 1,33 промила в издишания въздух. Установен е шофьорът - “ П.А. на 38 г. от с. Старо Оряхово, неизвестен на МВР. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Същият ден, около 03:45 часа, във Варна, на пътя за к.к. Златни пясъци, при извършване на проверка на Л.А. „Ауди“ с водач А.П. на 24 г. от с. Църква, обл. Добрич, е установено, че управлява автомобила след употреба на алкохол. В кръвта му са открити 2,05 промила алкохол. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 12.06 /неделя/, около 00:50 часа, в с. Горен Чифлик, общ. Долни Чифлик, при извършване на полицейска проверка на Л.А. „Фолксваген“ с водач С.Х. на 48 г. от гр. Долни Чифлик е установено, че управлява автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,65 промила в издишания въздух. Шофьорът е известен на МВР. Задържан е за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

Към 16:45 часа, в м-ст „Боровец - Юг“ (Кантара), при извършване на полицейска проверка на Л.А. „БМВ“ с водач С.С. на 26 г. от Белослав, е установено, че управлява автомобила след употреба на алкохол. Отчетени са 2,20 промила в издишания въздух. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство, съобщиха от МВР – Варна.

Коментари

Новини Варна