IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
16:58 | 24 юни 2016
Обновен: 04:20 | 3 май 2024

Задържаха варненка, блъскала се няколко пъти в коли и павилион

Нанесени са материални щети

По материала работи: Пламен Янков
Задържаха варненка, блъскала се няколко пъти в коли и павилион

Около 22:25 часа на 22 юни, на телефон 112, е получен сигнал за това, че Л.А. „Хюндай” е блъснал два паркирани автомобила на паркинг до бл. 29 на бул. „Вл. Варненчик” и нееднократно се е блъснал в търговски обект, намиращ се там, в резултат на което са нанесени материални щети.

 

Установена е извършителката -  34-годишната Е. Н. от Варна, позната на органите на реда, която е задържана за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за нанесените материлани щети по търговския обект. Случаят е докладван на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Изясняват се допълнителни факти и обстоятелства около инцидента.

 

Същата е претърпяла пътно-транспортен инцидент, при който се е блъснала в метална ограда и се е преобрърнала на платното за движение на ул. „Тодор Влайков”. 34-годишната жена не е пострадала сериозно, като е била прегледана в болнично заведение. 

 

 

Коментари

Новини Варна