IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
14:17 | 27 юни 2016
Обновен: 21:23 | 20 април 2024

10 пожарa нанесоха материални щети във Варна и областта през уикенда

Други 11 са без преки поражения

По материала работи: Юлиян Атанасов
10 пожарa нанесоха материални щети във Варна и областта през уикенда

10 пожарa нанесоха материални във Варна през уикенда. 11 са регистрираните пожари без преки материални щети в събота и неделя - в сухи треви и в борови иглички, в сметище и в отпадъци, в лек автомобил. Това е статистиката, получена от пресцентъра на полицията в морската столица. Късо съединение причини пожар в автомобил „Понтиак“ в неделя, на 26 юни около 00:35 часа на ул. „Генерал Колев“ в гр. Варна. Няма пострадали хора. Нанесени са материални щети по арматурното табло и по 3 м електрически кабели.

 

Също в неделя, около 18:05 часа, е получен сигнал за пожар на покрива на къща на ул. „Подвис“. Няма пострадали хора. Причина за инцидента е неправилно боравене с нагревателен уред – запалена мазнина във фритюрник. Унищожени са: 30 кв. м покривна конструкция, фритюрник, готварска печка и хладилник, мебели, опушени са 50 кв. м. стени.

 

На същия ден, около 16:50 часа, е получен сигнал за пожар в електрическо табло на хижа, намираща се в м-ст „Марин тепе“, в района на Долни Чифлик. Няма пострадали хора. Причина за инцидента е късо съединение. Няма нанесени други материални щети.

 

Пожар горя в събота в хотел в к.к. Камчия. Няма пострадали хора. Причина за инцидента е техническа неизправност на електрически уред. Унищожени са 2 бр. изолации на климатична инсталация.

 

1 декар ечемик бе унищожен след пожар до ечемичен блок в землището на с. Равна на 24 юни около 08:05 часа. Причината за инцидента се изяснява.

 

Техническа неизправност пък е причината за пожар, възникнал в електрическо табло на стълб от уличното осветление в Морската градина на 24 юни около 21:50 часа. Няма нанесени други материални щети.

 

 

 

Коментари

Новини Варна