IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
17:47 | 28 юни 2016
Обновен: 22:13 | 27 април 2024

В разгара на лятото крадци задигат чанти без надзор

Двама души „изгоряха“ заради недостатъчен надзор над чантите си

По материала работи: Юлиян Атанасов
В разгара на лятото крадци задигат чанти без надзор

За кражба на мъжка чанта, оставена без надзор пред складово помещение в Южната промишлена зона на Варна сигнализираха от пресцентъра на полицията. Сигналът е подаден на 27 юни, понеделник. Неизвестно лице е извършило кражбата на чанта, съдържаща сумата от 4500 лв. и лични документи. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На същия ден е подаден сигнал и за кражба на мъжка чанта, оставена без надзор на централната плажна ивица на Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на чанта, съдържаща сумата от 70 лв., мобилен телефон, лични документи и дрехи. По случая е образувано досъдебно производство. 

 

Областна дирекция на МВР – Варна призовава гражданите и гостите на града да бъдат отговорни към своите вещи - да не оставят без надзор ценности, чанти, мобилни телефони и други предмети, които лесно могат да станат обект на кражба, без постоянно наблюдение на маса в заведение, на плажа или на пейка в парка. Задължително е всеки да положи необходимите грижи за собствеността си и осъзнато да вземе превантивни мерки за отговорното й съхранение.

Коментари

Новини Варна