IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
19:56 | 28 юни 2016
Обновен: 05:22 | 14 април 2024

Тялото на изчезналия Петър изплува в Марица

Това стана 6 дни след изчезването му

По материала работи: manager
Тялото на изчезналия Петър изплува в Марица

Тялото на 19-годишния Петър Вълчев изплува от водите на река Марица.

Тленните останки на младежа, който изчезна преди 6 дни, бяха намерени в района на Хангарите край Гребната база в Пловдив.
В късния следобед рибари забелязали трупа на момчето и подали сигнал на телефон 112. На място пристигнаха полицаи, екип водолази и съдебни медици. Тялото е било заклещило в тинята и това затрудни издирването, което продължи цели седем дни, заяви пред Dnes.bg един от водолозате, участвал във ваденето на момчето от водата.

Тленните останки на Петър, който бе открит по-рано днес в Марица, бяха откарани в Съдебна медицина, където ще бъде направена аутопсия на младежа. Припомняме, че трупът на 19-годишния Петър бе забелязан от рибари в района.

Реално тялото е било на метри от хората, които тичат в района на Гребната база. Петър е открит на 2 километра от мястото, където изчезна миналата сряда. В този район реката е по-широка и дълбока.

Припомняме, че Петър бе влязъл в реката с приятелката си Деси, за да се разхладят. Било плитко, но в един момент попаднали в подводна яма и течението ги завлякло. Момичето успяло да се хване за клон, но Петър не успял. Оттогава бе в неизвестност.

Прочети още на dnes.bg
 

Коментари

Новини Варна