IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
11:48 | 7 юли 2016
Обновен: 06:40 | 3 май 2024

Полицаи задържаха амфети и марихуана във “Владиславово”

При проверки са установени още притежатели на наркотици

По материала работи: Борис Проданов
Полицаи задържаха амфети и марихуана във “Владиславово”

Във вторник малко след полунощ ж.к. “Вл. Варненчик”, при извършване на полицейска проверка на “Хонда” с водач П.М. (19 г.) от Варна, е установено, че същият държи в себе си три найлонови пакетчета, съдържащи суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с общо тегло от 4,05 гр.

 

По същото време в същия квартал при полицейска проверка на непълнолетни момче и момиче от Варна, е установено, че момчето държи найлоново пакетче, съдържащо суха тревиста масса, а момичето – пакетче с бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло от 0,33 гр. и амфетамин с тегло от 1,40 гр.

 

Пак във вторник, но в 9,20 ч. на ул. “Пробуда” във Варна, при извършване на полицейска проверка на Д.К. (37 г.) от Русе, известен на МВР и осъждан, е установено, че същият държи в себе си найлоново пакетче, съдържащо кафяво прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за наркотична субстанция с тегло от 0,06 гр.

 

В понеделник вечерна на ул. “Струга”, при извършване на полицейска проверка на “Мерцедес” с водач Р.Н. (36 г.) от Варна, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си найлоново пакетче, съдържащо бяло прахообразно вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за наркотична субстанция с тегло от 0,76 гр.

 

По случаите са образувани преписки, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Лицата са задържани за срок до 24 ч.

Коментари

Новини Варна