IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
13:07 | 13 юли 2016
Обновен: 02:36 | 10 април 2024

Пиян мотоциклетист се блъсна в паркиран автомобил

Вследствие на инцидента е получил комоцио, контузии на гръден кош и дясно рамо

По материала работи: Пламен Янков
Пиян мотоциклетист се блъсна в паркиран автомобил

Вчера, около 22:30 часа, на кръстовището на ул. "Евлоги Георгиев" и ул. "Ген. Георги Попов", водачът на мотоциклет "Хонда" С.Д. (20 г.) от Варна, при маневра за завой наляво, губи контрол над мотоциклета и се блъска в Л.А. "Рено", паркиран край пътя.

 

Вследствие на инцидента водачът на мотоциклета е получил комоцио, контузии на гръден кош и дясно рамо, прегледан е и настанен за наблюдение, без опасност за живота.

 

След инцидента, при последвалата проверка за употреба на алкохол, е установено, че 20-годишният водач е употребил такъв, с концентрация под 1,2 промила в издишания въздух, съобщиха от полицията.

 

Регистриран е и друг инцидент с мотоциклетист. Около 20:15 часа, на кръстовището на ул. "Георги Сава Раковски" и ул. "Ангел Кънчев", водачът на мотоциклет "Ямаха" Н.М. (23 г.) от Варна, поради неспазване на предимство, не пропуска и блъска Л.А. "Мазда".

 

Вследствие на инцидента водачът на мотоциклета е получил контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Коментари

Новини Варна