IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
13:20 | 13 юли 2016
Обновен: 19:30 | 28 април 2024

Горя гараж на улица "Родина"

Няма пострадали хора

По материала работи: Пламен Янков
Горя гараж на улица "Родина"

Днес, около 04:30 часа сутринта, е получен сигнал за пожар в гаражно помещение, разположено на ул. "Родина" в гр. Варна. Няма пострадали хора. Причините за пожара са в процес на изясняване. Нанесени са материални щети по външните ролетни щори на гаража.

 

Вчера, около 13:50 часа, е получен сигнал за пожар в житен масив, намиращ се в землището на гр. Суворово. Причината за инцидента е в процес на изясняване. Унищожени са 15 дка с посеви пшеница.

 

По -късно, около 16:15 часа, е получен сигнал за пожар в житен масив и в стърнище, намиращи се в землището на гр. Суворово. Причината за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 40 дка с посеви пшеница.

 

5 са регистрираните пожари без преки материални щети през изминалото денонощие – в сухи треви, в отпадъци, в дърво, на терасата на апратамент, в стърнище.

 

4 са регистрираните случаи на оказана техническа помощ във връзка с: опасно пречупено дърво, оказване на съдействие за пренасяне на болни хора, спасяване на коте от дърво, съобщиха от полицията.

Коментари

Новини Варна