IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
13:19 | 15 юли 2016
Обновен: 06:24 | 2 май 2024

Трактор и балопреса пламнаха в село Изворско

Регистрирани са и други пожари в областта, няма пострадали хора

По материала работи: Пламен Янков
Трактор и балопреса пламнаха в село Изворско

Вчера, около 15:55 часа, е получен сигнал за пожар в трактор "Кейс" и балопреса "Кейс", намиращи се в житно стърнище в землището на с. Изворско. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е техническа неизправност. Унищожени са двете селскостопански машини и 100 бр. бали фураж.

 

По-късно същия ден, около 16:50 часа, е получен сигнал за пожар в Л.А. "Фолксваген", движещ се по път в м-ст "Ракитника". Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение в арматурното табло. Унищожен е целият автомобил.

 

Днес, около 01:15 часа, е получен сигнал за пожар в цех за сортиране на вторични суровини, разположен на ул. "Перла" в гр. Варна. Няма пострадали хора. Причините за пожара са в процес на изясняване. Нанесени са материални щети по конвейр за сортиране, мотокар, командно табло, прозоречно остъкление.

 

5 са регистрираните пожари без преки материални щети през изминалото денонощие – в сухи треви, в борови иглички, в стърнище, в отпадъци; 1 е регистрираният случай на оказана помощ във връзка с опасно дърво, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Коментари

Новини Варна