IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
15:47 | 19 юли 2016
Обновен: 22:40 | 11 май 2024

Автомобил пламна в движение на АМ "Хемус"

Регистрирани са и други пожари без пострадали хора

По материала работи: Пламен Янков
Автомобил пламна в движение на АМ "Хемус"

Днес, около 01:15 часа, е получен сигнал за пожар в Л.А. "БМВ", движещ се по АМ "Хемус". Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение в двигателния отсек. Целият автомобил е увреден.

 

Вчера, около 15:00 часа, е получен сигнал за пожар в борова гора, намираща се в землището на Аксаково. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън по време на детска игра. Засегнати са 4 дка смесена гора.

 

По-късно, около 18:15 часа, е получен сигнал за пожар в стърнище, намиращо се в землището на с. Тръстиково. Няма пострадали хора. Причината за пожара е възникнала волтова дъга. Унищожени са 40 бали фураж.

 

7 са регистрираните пожари без преки материални щети през изминалото денонощие – в сухи треви, в борови иглички, в стърнища, в отпадъци и в метални контейнери;

 

7 са регистрираните случаи на оказана помощ във връзка с: опасни клони и дървета, паднал стълб от уличното осветление, пренасяне на болна жена, съобщиха от полицията.

 

Коментари

Новини Варна