IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
16:45 | 20 юли 2016
Обновен: 03:42 | 15 май 2024

Хванаха трима с наркотици във Варна

Задържани са за срок до 24 часа

По материала работи: Пламен Янков
Хванаха трима с наркотици във Варна

На 15.07. т.г., около 13:15 часа, във Варна, на ул. "Поп Харитон", при извършване на полицейска проверка на Г.В. (27 г.) от Стара Загора, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си пакетче, съдържащо суха тревиста маса, и пакетче, по което има следи от прахообразно веществео. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло от 0,20 гр, а бялото вещество е производно на амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

На 17.07, около 01:50 часа, във Варна, на ул. "Епископ Константин", при извършване на полицейска проверка на С.Н. (34 г.) от Варна, неизвестен на МВР, е установено, че същият държи в себе си три пакетчета, съдържащи суха тревиста маса; пакетче с половин хапче и хартиен плик, съдържащ бяло кристално вещество. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло от 12,15 гр. и производни на амфетамин с общо тегло от 0,10 гр. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

 

Същия ден, около 23:30 часа, във Варна, в ж.к. "Вл. Варненчик", при извършване на полицейска проверка на С.Х. (21 г.) от Варна, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си кутия от цигари, съдържаща суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло от 0,10 гр. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, съобщиха от полицията.

 

Коментари

Новини Варна