IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
16:51 | 20 юли 2016
Обновен: 20:30 | 7 май 2024

Кола се подпали в движение на бул. "Осми Приморски полк"

Регистрирани са и други пожари без пострадали хора

По материала работи: Пламен Янков
Кола се подпали в движение на бул. "Осми Приморски полк"

Вчера, около 20:30 часа, е получен сигнал за пожар в Л.А. "Лада", движещ се по бул. "Осми Проморски полк". Няма пострадали хора. Причината за инцидента е техническа неизправност в двигателния отсек. Увредена е предната част на автомобила.

 

Около 07:10 часа, е получен сигнал за пожар в стая от къща, намираща се в с. Емона, общ. Несебър. Причина за инцидента е късо съединение. Няма пострадали хора. Изгорели са: домакинско имущество и електрически уреди, опушени са 60 кв. м. стени.

 

По-късно, около 13:30 часа, е получен сигнал за пожар в сухи треви, намиращи се в землището на с. Войводино. Няма пострадали хора. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са 7 пчелни кошера.

 

Към 13:50 часа, е получен сигнал за пожар на терасата на апартамент, намиращ се в ж.к. "Възраждане". Причина за инцидента е техническа неизправност в газова бутилка. Няма пострадали хора. Изгорели са: домакинско имущество и газова бутилка, опушени са 8 кв. м. стени.

 

Около 22:05 часа, е получен сигнал за пожар в електрически стълб от уличното осветление, намиращ се на бул. "Сливница" . Няма пострадали хора. Причината за пожара е късо съединение.

 

6 са регистрираните пожари без преки материални щети през изминалото денонощие – в сухи треви, в отпадъци и в метални контейнери. 6 са регистрираните случаи на оказана помощ във връзка с: опасни клони и дървета, падаща мазилка, пострадал човек, отстраняване на кошер с оси, ПТП, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Коментари

Новини Варна