IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Крими
11:47 | 26 август 2016
Обновен: 13:16 | 25 април 2024

Задържаха наркодилър от село Правда

Предал е няколко пакетчета с кафява смола, които реагирали на полевия тест като канабис

По материала работи: Пламен Янков
Задържаха наркодилър от село Правда

По искане на Окръжната прокуратура  в Силистра  днес, 26 август 2016 г., състав на Силистренския окръжен съд взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“  спрямо  27-годишния Светлин П. от село Правда. Той е обвинен за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества хашиш – престъпление по член 354а, ал. 1 от Наказателния кодекс.
По време на специализирана полицейска операция на 22 август 2016 г., проведена в района на Дулово и насочена за противодействие на разпространението на наркотици, 27-годишният мъж е засечен в района на стадиона в село Правда, където живее. При претърсване на автомобила му „Фолксваген пасат“ Светлин П. предал доброволно няколко пакетчета с кафява смола, които реагирали на полевия тест като канабис.

 

При извършеното претърсване на дома му в село Правда са иззети още 61 парчета смолиста маса.  Общото количество на намерените и иззети наркотици е 124,2 грама.

 

Светлин П. е направил самопризнания. Това престъпление е извършено в изпитателния срок на присъдата му за шофиране без правоспособност, съобщиха от прокуратурата.

 

Коментари

Новини Варна