IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
16:46 | 22 септември 2016
Обновен: 07:04 | 2 май 2024

Отхвърлен любовник нападна жена с маркуч

Съдът в Бургас му постанови 10 дни арест

По материала работи: Слав Велев
Отхвърлен любовник нападна жена с маркуч

10 дни арест постанови Районния съд в Бургас за отхвърлен любовник, който посред бял ден на автобусна спирка в присъствието на десетки пътници, сред тях и ученици, нападна жена с маркуч. Екшънът се разиграл на 19 септември т.г., припомня "Дарик". Мотивът за деянието е, че дамата не отговаряла на чувствата му в продължение на години.


Мъжът кипнал, щом разбар, че обектът на желанията му си е сменил и телефонния си номер, за да спре тормоза, и решил да си отмъсти. Сутринта в понеделник срязал гумите на автомобила на възлюбената си, за да се наложи тя да отиде на работа с автобуса. Там й подготвил засада. „Въоръжен" с маркуч, увит във вестник,  се качил в рейса и щом жената слязла на спирката на ул. „Христо Ботев" в близост до кръстовището с ул. „Сан Стефано", я последвал. Започнал да я обижда, после развъртял маркуча и я удрял по лицето й тялото. Пътниците и шофьора на автобуса се намесили, за да я защитят и повикали полицията на помощ. Мъжът е задържан, но пред магистратите започнал да се разкайва и съдът проявил снизхождение.

Коментари

Новини Варна