IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
11:35 | 2 октомври 2016
Обновен: 13:05 | 6 май 2024

Задържаха 28-годишен наркодилър в Пазарджик

В рамките на изтеклата седмица това е вторият дилър

По материала работи: Слав Велев
Задържаха 28-годишен наркодилър в Пазарджик

По време на акция е извършено претърсване в жилището на неизвестния до момента на органите на реда Т.Д. / 28г./ в Пазарджик. В едно от помещенията на адреса полицаите открили 907 таблетки, които при направения полеви наркотест реагирали на метамфетамин, съобщават от МВР. Намерена е и електронна везна.

 

Акцията на служителите от  сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР-Пазарджик е осъществена през нощта на петък срещу събота под наблюдението на прокурор от Окръжна прокуратура. В операцията с цел противодействие на наркоразпространението на територията на областния град,  са участвали и служители от сектора „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик.

 

След задържането на мъжа в рамките на 24 часа, с разпореждане на прокуратурата срокът за задържане е удължен със 72 часа . Работата по случая продължава в рамките на образуваното по случая дознание.

 

В рамките на изтеклата седмица това е вторият дилър, установен от служители на криминалния сектор в ОДМВР-Пазарджик. На 29 октомври, в хода на проведена акция, бе задържан  Д.Д./49г/ с 26 полиетиленови дози хероин. В момента той е в следствения арест с наложена от Окръжния съд в Пазарджик мярка за неотклонение – задържане под стража.

 

trud.bg

 

Четете още   Спипаха трима със 168 дози хероин

 

 

Коментари

Новини Варна