IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
11:06 | 11 октомври 2016
Обновен: 07:15 | 2 май 2024

Двама души са с опасност за живота след две катастрофи край Русе

Автомобил излетя от пътя и се удари в дърво, последва удар между други две коли

По материала работи: Пламен Янков
Двама души са с опасност за живота след две катастрофи край Русе

Двама души пострадаха тежко, след като автомобилът им се удари в дърво на изхода на русенското село Басарбово. Те са откарани в болница от два екипа на „Спешна помощ“ с опасност за живота.

 

Катастрофата доведе до още един инцидент с други две коли, предаде БГНЕС, цитира Нова тв.

 

Катастрофата е станала около 8:30 часа на пътя между селата Басарбово и Иваново. На хлъзгав път и завой лек автомобил, управляван от 33-годишен мъж, предприема изпреварване с висока скорост на две коли пред него. Водачът обаче губи контрол и излиза от пътя, като се удря в дърво. Той и спътничката му са тежко ранени и се наложи пожарникарите да режат колата, за да ги извадят.

 

Заради инцидента изпреварваните коли също са пострадали. Шофьорката на единия автомобил е натиснала силно спирачки, когато вижда катастрофата пред нея, а движещият се зад нея автомобил с разградска регистрация не успява да намали и я удря с висока скорост. За щастие в двете коли няма ранени хора.

 

Четете още Един човек е загинал при катастрофа край Габрово

Коментари

Новини Варна