IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
12:32 | 22 ноември 2016
Обновен: 20:15 | 30 април 2024

Повдигнаха обвинение срещу дилър на дрога във Варна

Наркотиците били намерени и иззети от дома на младежа

По материала работи: Ставри Таргов
Повдигнаха обвинение срещу дилър на дрога във Варна

 

Окръжна прокуратура Варна внесе в съда обвинителен акт срещу М.Й., 30-годишен, който на 03.06.2016 г. държал без надлежно разрешително и с цел разпространение високорискови наркотични вещества, амфетамин и марихуана.

 

Наркотиците били намерени и иззети от дома на обвиняемия, в хода на неотложни следствени действия, след като той бил уличен от свидетели по делото, че разпространява дрога.

 

Общата им стойност, според оценителните способи на разследващите, е в размер на 101.04 лв. На черния пазар тя е различна и доста по-голяма.
Обвиняемият не е осъждан, но е имал престъпно поведение, освободен е от наказателна отговорност с налагане на административно наказание за управление на МПС без шофьорска правоспособност.

 

Ако бъде признат за виновен, може да бъде наказан с лишаване от свобода от две до осем години и с глоба от пет хиляди до двадесет хиляди лева.

Черно море

 

Още   Остава в ареста шофьорът, убил на пътя 23-годишния Никола във Варна

 

Коментари

Новини Варна