IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
11:43 | 16 февруари 2017
Обновен: 06:16 | 3 май 2024

Осъдиха условно варненец за трафик на хора

44-годишният мъж е с чисто съдебно минало

По материала работи: Пламен Янков
Осъдиха условно варненец за трафик на хора

2 години лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 4 години – това наказание беше наложено на 44-годишният М. Колев от Варна за престъпление по чл.159а, ал. 2, т. 6 от НК. Наказанието беше наложено по силата на постигнато между страните и одобрено от съда споразумение.

 

Подсъдимият се призна за виновен по повдигнатите му обвинения, че през различни периоди за времето  от  м. октомври 2014 год. до 29 март 2015 год. във Варна, набирал и приемал отделни лица – четири жени на различна възраст, с цел да бъдат използвани за развратни действия. Деянието е извършено от подсъдимия в условия на продължавано престъпление, независимо от съгласието на пострадалите, чрез обещаване, даване и получаване на облаги.

 

44-годишният мъж е с чисто съдебно минало. В негова тежест са направените по делото разноски. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага. 

 

Четете още Осъдиха телефонен измамник на 2 години затвор

Коментари

Новини Варна