IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Избрано
14:44 | 15 януари 2015
Обновен: 18:45 | 16 май 2024

Федерацията ни по киокушин връчва почетни звания за най-успешните си бойци

Церемонията е утре вечерта край Варна

По материала работи: Борис Проданов
Федерацията ни по киокушин връчва почетни звания за най-успешните си бойци

Българската карате киокушин федерация (БККФ) ще награди с почетни звания най-успешните представители на спорта, постигнали забележителни резултати в своята кариера, съобщава официалният сайт на родната централа.


Спортните звания са под формата на сертификат и ще отличат поименно състезателите и треньорите на БККФ, прославили най-твърдия стил на карате и името на България на национални и международни турнири.


Имената на отличените – общо 27 на брой, попадат в 4 категории, като водещо условие при определянето им са персоналните участия в състезания, както и извоюваните медали и титли до момента.


Заслужили майстори на спорта стават 4-има бойци – все световни и европейски първенци. По 10-има състезатели ще получат званията “Майстор на спорта” и “Кандидат майстор на спорта”.


БККФ ще награди със специална грамота “Заслужил треньор” и трима наставници, под чието ръководство са излъчени най-много шампиони в най-твърдия стил на карате.


Тържественото събитие за връчване на почетните звания ще се проведе на 16 януари в хотел „Азалия”, намиращ се в к.к. “Св. св. Константин и Елена”.


В петък пак там ще се състои Общото събрание на Българската карате киокушин федерация. Ще бъде отбелязан и 50-годишният юбилей на световния киокушин.

 

Коментари

Новини Варна