IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Избрано
18:47 | 10 юни 2014
Обновен: 18:59 | 23 април 2024

Форум събира 400 предприемачи във Варна

Форум събира 400 предприемачи във Варна

По материала работи: Слав Велев
Форум събира 400 предприемачи във Варна

Близо 400 представители на малкия и средния бизнес от Варна и от цяла Североизточна България са поканени да присъстват на безплатен икономически форум в морската столица. Събитието ще се проведе на 12 юни от 14 часа в Аулата на Икономическия университет, съобщават организаторите от Сдружението "Обединени бизнес клубове".

На форума ще бъдат обсъдени екшън планът на Европейската комисия за търговията на дребно, както и европейските фондове и финансови институции в помощ на малкия и средния бизнес. Предвидено е форумът да бъде открит от заместник-министъра на икономиката и енергетиката и туризма Красен Димитров и от съветника на ресорния министър Любомир Ганчев.

Събитието е част от Националната кампания „Нека си помогнем сами”, целяща да подобри бизнес средата в България, да даде възможност на малките предприятия сами да защитават и отстояват правата си и да оптимизира работата с различните институции.

Коментари

Новини Варна