IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Избрано
12:18 | 12 юни 2014
Обновен: 18:59 | 23 април 2024

Публикуват мобилните телефони на общинари

Публикуват мобилните телефони на общинари

По материала работи: Златина Добрева
Най-популярните технологични митове

Служебните мобилни телефони на назначените в общински търговски дружества да се публикуват на сайта на община Варна и на страниците на дружествата. Това решиха общинските съветници по време на днешната сесия.
С друго решение местните парламентаристи бракуваха компютърен томограф, собственост на „Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания д-р Марко Антонов Марков“.
Съветниците упълномощиха свои представители, които да присъстват на общото събрание на съдружниците на ВиК-Варна, общото събрание на акционерите на „Спортен комплекс Спартак“ АД, и на общото събрание на акционерите на „Овергаз Изток“ АД.
Също днес общинските съветници възложиха на кмета да сключи договор за изхранване на децата в детските градини с „Ученическо и столово хранене“. Това означава, че вече общинската фирма ще доставя храната в детските градини.
Заради нарастващите разходи на забавачниците съветниците все пак гласуваха при актуализацията на бюджета прокуристът на дружеството да направи предложение за размера на режийните, което е съгласувано с директорите на градини и с администрацията.
Деян Михайлов

Коментари

Новини Варна