IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Избрано
08:10 | 13 юни 2014
Обновен: 13:55 | 27 април 2024

13 съвета за оцеляване на петък 13-ти

13 съвета за оцеляване на петък 13-ти

По материала работи: manager
13 съвета за оцеляване на петък 13-ти

Aко вярвате във фаталността на Петък 13-ти, днес бъдете нащрек и не си мислете, че е най-добре да си останете вкъщи, защото това едва ли ще помогне. Петък, 13 август 1976 г., се оказва особено нещастен за нюйоркчанина Даз Бакстър. Воден от популярното суеверие, той решава да остане у дома в леглото и да не прави нищо. Подът на апартамента му обаче се срутва и Даз Бакстър намира смъртта си, пропадайки шест етажа надолу. Според специалистите страхът от петък 13-ти се нарича "параскевидекатриафобия", а произнасянето на думата може да освободи пациентите от фобията им. Според нас може да помогне и положителното мислене. И за да ви накараме да се усмихнете - ето 13 практически съвети за безопасност на петък 13-ти!

1. Ако днес видите черна котка, минете вие първи нейния път, независимо колко тичане ще ви коства това!(Съществува и реална опасност да попаднете под гумите на някой автомобил, но за това ще е виновна котката!)
2. Ако горкото коте все пак ви изпревари, завъртете се около оста си три пъти, плюйте през рамо, ощипете се по ухото, клекнете три пъти, отскубнете един косъм от главата си, отправете поглед нагоре, докато не видите първо гълъб, след това три отворени прозореца. Накрая се прекръстете и кажете "Отче наш...". (Докато се разхождате, реейки поглед в небето, внимавайте къде стъпвате!)
3. Бъдете внимателни с огледалата около вас! В обикновените дни, едно счупено огледало ви гарантира любовно нещастие в дългосрочен план. Не смея да си представя какво би ви предвещало това днес!
4. Внимавайте да не се подхлъзнете, спънете или блъснете в нещо - перваз, врата, човек, кола, уличен стълб, стъклена витрина, или каквото и да е друго!
5. Заредете се със сол и чат-пат хвърляйте по една щипка през рамото си! Не забравяйте, че днес трите скилидки чесън в джоба ви са задължителни!(Да не забравите да увиете по-плътно чесъна във фолио, че колегите ви в офиса, като нищо може да ви изхвърлят през прозореца)
6. Избягвайте минаването под каквито и да било стълби! Ако все пак ви се наложи да го направите, повторете действията от т. 2, като накрая се прекръстите и кажете "Отче наш..."
7. За нищо на света не гледате хората в очите! Не говорете с непознати!!
8. В магазина обръщайте внимание на стоките! Ако срокът на годност е тринадесет дни от датата на производство или ако бар-кодът им съдържа числото 13, по-добре купете нещо друго!
9. Ако живеете на тринадесетия етаж, по възможност намерете някой познат, у когото да пренощувате.(Това може да бъде повод и за по-дълготрайни еротични изживявания.)
10. По никакъв повод не минавайте под балкони и тераси, особено такива със саксии по тях!
11. Внимавайте при боравене с домакински уреди, ножове, ножици, игли, чукове и т.н.
12. За нищо на света не пускайте телевизора си на 13-ти канал и не отгръщайте вестник или книга на 13-та сраница!

13. За нищо на света не изпълнявайте горните 12 съвета, защото тяхното стриктно следване прави опасността да станете любим пациент на психиатрията реална!

 

Успех в оцеляването!

Коментари

Новини Варна