IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Избори 2014
17:56 | 19 май 2014
Обновен: 01:18 | 4 май 2024

Меглена Кунева предупреди за санкции от ЕС

Меглена Кунева предупреди за санкции от ЕС

По материала работи: Златина Добрева
Меглена Кунева предупреди за санкции от ЕС

Ние сме в предверието на процедура за санкции от страна на ЕС към България. Това предупреди днес във Варна водачът на листата на Реформаторския блок за евроизборите Меглена Кунева.

Според нея глобите може да са свързани с поведението на страната ни покрай проекта „Южен поток“, както и заради случващото се с Електроразпределителните дружества. България ще плаща хиляди евро всеки ден под формата на санкции, каза още Меглена Кунева.

Нека всички излезем и да гласуваме, за да не се усети тежестта на купения вот. Това призова насъбралите се пред входа на Морската градина варненци лидерът на ДСБ Радан Кънев. Той изрази удовлетворението си, че след дълги битки и караници днес десните са обединени.

Страхуват се от нас, защото ги разобличихме като слуги на Москва. Долу БСП и ДПС от управлението на страната, обяви другият кандидат на реформаторите за евродепутат Светослав Малинов. Реформаторския блок получи подкрепа и от репресирания от комунистическия режим Петър Желев, който излезе на сцената и призова българите да гласуват за дясната формация на предстоящите избори.

За доброто настроение на насъбралите се варненци се погрижи формация „Фондацията“, съставена от Славчо Николов – „Б.Т.Р.”, Кирил Маричков – „Щурците”, Венко Поромански – група „Те”, Дони, Иван Лечев - „ФСБ”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Коментари

Новини Варна