IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
10:13 | 24 октомври 2014
Обновен: 04:51 | 17 април 2024

Facebook вече има приложение за анонимно общуване

В „Румс” потребителите могат да общуват под псевдоним

По материала работи: Златина Добрева
Facebook вече има приложение за анонимно общуване

Най-голямата социална мрежа в света Facebook представи приложение за анонимно общуване „Румс”.
Потребителите могат да общуват на дадена тема под псевдоним. Освен това не е задължително да имат акаунт в социалната мрежа. Името на приложението на английски означава „стая”. Всеки може да открие чат в нея, за да я направи достъпна за всички, или да изпрати покана за участие в нея.
Говорителят на компанията Джош Милър обясни, че при използване на приложението могат да се променят имената, участвайки в различни чатове. В „стаите” също може да се публикуват снимки, видеоклипове, да се избират различни цветове за оформление, посочва БГНЕС.
Разработчиците, според Милър, са се вдъхновили от 90-те години, когато Интернет предоставяше разнообразие от платформи за комуникация, към които беше възможно всеки да се присъедини анонимно и без регистрация.
Приложението е вече на разположение на потребителите на САЩ и Великобритания, но засега е достъпно само за платформите IOS от Apple.

Коментари

Новини Варна