IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Лайфстайл
14:01 | 28 октомври 2014
Обновен: 10:16 | 3 май 2024

Мацките вече не си падат по лоши момчета

Смирените хора по-лесно понасят критиките, помагат на другите и са щедри по природа

По материала работи: Златина Добрева
Мацките вече не си падат по лоши момчета

Митът, че дамите си падат по "лошите момчета", беше разбит. Американско изследване установи, цитирано от в. "Дейли мейл", че за дълготрайна връзка жените предпочитат скромни мъже.

Според екипа на д-р Дарил ван Тонгерен арогантността и егоцентризмът действат зле на либидото и на двата пола. Във филмите често ни убеждават как наперени и груби типове привличат дамите. Но в реалния живот нещата съвсем не стоят така. Скромната натура е качество, което привлича представителите и на двата пола, и е предпочитан фактор за дълготрайна връзка.

Новото откритие ще даде шансове на мъжете, които повече се виждат в ролята на Хю Грант в "Четири сватби и едно погребение", отколкото да се идентифицират с Ди Каприо във "Вълкът от Уолстрийт".

Според психолозите скромните и смирени хора по-лесно преодоляват разрушителните инстинкти за власт и надмощие в една връзка. Поради тази причина те са и значително по-романтични от останалите, пише БТА.

Смирените хора по-лесно понасят критиките, помагат на другите и са щедри по природа. Именно това ги прави атрактивни в очите на противоположния пол.


 

Коментари

Новини Варна