IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Лайфстайл
08:16 | 4 ноември 2014
Обновен: 18:50 | 3 май 2024

Австралиец отиде на бар със самолета си

Заведението се намирало в другия край на улицата

По материала работи: Златина Добрева
Австралиец отиде на бар със самолета си

Австралиец си създаде проблеми с местните власти, след като използва малкия си личен самолет, за да отиде до бар в края на улицата, на която живее, съобщиха АФП и БТА.
Мъжът се качил на двуместния си самолет модел "Бийчкрафт", който неизвестно защо е бил без крила, след което пред погледите на изумените минувачи, преминал през главната улица на Нюман, миньорско селище в Западна Австралия, като целта му била да стигне до близкия бар.
Случката развесели целия град, но никак не се хареса на местната полиция.
"Постъпката му е неразумна. По това време децата се прибират от училище и можеше да се случи нещо много неприятно. Достатъчно е било да задуха малко по-силен вятър, защото без крила, самолетът е нестабилен", заяви пред медиите местен полицай. Той допълни, че пилотът на малкия самолет не е бил пиян.
В момента полицията изяснява казуса дали пилотът все пак е извършил престъпление, след като самолетът не е излетял, няма произшествие и извършителят не е бил пиян.

Коментари

Новини Варна