IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Лайфстайл
10:57 | 7 ноември 2014
Обновен: 07:01 | 24 март 2024

10 знака, че той е готов да стане татко

По материала работи: Златина Добрева
10 знака, че той е готов да стане татко

Не се опитвайте да се преструвате, че не сте едно от тези момичета, които гледат на гаджето си като на потенциален баща на бъдещите си деца. Всички жени го правят, дори и да не си признават, пише tialoto.bg.
Една жена лесно може да усети, ако половинката ѝ не се интересува от създаването на потомство, демонстрирайки безотговорно, фриволно поведение. Невинаги обаче, жената може да прецени дали може да се довери на партньора си и двамата да минат на следващия етап в отношенията си.
Ето и 10 неща, които ще ви подскажат, че вашият любим е готов за деца и че ще бъде чудесен баща:
1. Той обръща внимание на малките неща
Фактът, че приятелят ви помни рождения ви ден или оценява, когато му правите кафе сутрин, означава, че той няма да омаловажи важни моменти в живота си, какъвто е създаването на дете. Освен това, когато един ден бъдещото ви дете помоли баща си да види колекцията му от охлюви, половинката ви няма да го сметне за маловажно и ще отдели внимание на наследника си.
2. Той е игрив
Мъжете, които обичат да правят глупави шеги, да гъделичкат любимата си, да се борят с нея, да я гонят и т. н., прехвърлят тази своя игривост в отношенията си със своите деца. Те не се взимат твърде насериозно и никога няма да откажат забавление на наследниците си, защото имат много работа.
3. Той гледа филмите, които вие искате да гледате
Ако любимият ви е склонен да гледа романтични комедии заради вас, тогава той няма да има и нищо против да погледа бебето за малко, за да ви отмени или да отиде на мача на сина си, вместо на работна среща. Щом е склонен да прави жертви в кино, значи ще прави жертви и в името на семейството си.
4. Той е грижовен към родителите си
Мъж, който се държи мило и грижовно към родителите си, обикновено е топъл човек, който ще бъде чудесен баща. След като той се отнася добре към хората, които обича, той ще бъде търпелив и с малките си деца.
5. Той е наистина добър партньор у дома
Ако половинката ви няма нищо против да сглобява сам мебелите от IKEA, да пуска пералнята и съдомиялната машина и като цяло ви помага в домакинската работа, това е индикатор, че той ще е баща, на когото децата ще могат да разчитат.
6. Той не губи самообладание, когато е под стрес
И най-кротките бебета в света, особено когато са първородни, създават известен стрес на родителите си. Ако вашият любим реагира зряло в напрегнатите ситуации, значи той ще може да успокои и гладното, ревящо бебе, а няма да ви обвинява, че не сте го нахранила.
7. Той може да приготвя закуска, обяд или вечеря
Добрите татковци са онези, които могат да приготвят ядене за гладното си дете, дори ако се налага да импровизират.
8. Той не се страхува от прегръдки
Ако приятелят ви е любящ към вас и ви обсипва с целувки, той ще бъде такъв и към децата си. Той няма да се страхува да показва любов и състрадание, а това е важно за малчуганите. Един мъж трябва да изглежда твърд отвън, но вътрешно да е нежен, особено към близките си.
9. Той ви подкрепя във всичко
Ако вашият любим ви подкрепя в кариерата и е винаги до вас в трудни моменти от личния ви живот, значи той ще бъде опора и в семейството ви. Този мъж ще е готов да подкрепи и децата ви по пътя, който са си избрали, а няма да ги спира и възпрепятства заради по-остарелите си разбирания.
10. Той е спрял да използва презервативи
Значи той е не само готов за дете, но е и нетърпелив да се сдобие с такова!

Коментари

Новини Варна