IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Лайфстайл
10:27 | 8 ноември 2014
Обновен: 21:08 | 19 април 2024

На гости в хижата на Том Круз (СНИМКИ)

Актьорът обяви за продажба своята ваканционна вила в близост до зимния курорт Телърайд в Колорадо

По материала работи: Златина Добрева
На гости в хижата на Том Круз (СНИМКИ)

Том Круз е обявил за продажба своята ваканционна хижа в близост до зимния курорт Телърайд в Колорадо. Звездата иска невероятната сума от 59 милиона щатски долара за имота.
Актьорът от „Топ Гън“ сам е проектирал въпросната къща, построена от кедър и камък, пише вестник The Wall Street Journal, цитиран от tialoto.bg.
В имота има и хангар, в който Том е паркирал частния си самолет. Въпросът е, че според агентите по недвижими имоти, сделката за Круз ще се окаже мисия невъзможна, предвид високата цена, която той иска за имението. Според изданието Том продава този свой дом, защото не го използва много през последните няколко години, откакто се разведе с Кейти Холмс.
Иначе Том, който е заклет сциентолог, притежава къщата от 1994 г., а според слуховете през 2007 г., е изградил подземен бункер в двора си, за да защити семейството си от междугалактическа извънземна атака, каквато сциентолозите вярват, че ще има.
Закътаният имот разполага с 298 декара горска

земя, а основната къща е от 1000 кв. метра и в нея има 4 спални, 6 бани и огромна дневна. В имота има и къща за гости с 3 спални и 3 бани.
Освен това имение Круз притежава недвижими имоти из цяла Америка. След развода си с Кейти, той продаде апартамента си в Ийст Вилидж, Ню Йорк, но има къщи в Калифорния и в Гринуич Вилидж.

Коментари

Новини Варна