IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
21:38 | 11 ноември 2014
Обновен: 11:44 | 24 март 2024

Осъдиха Джъстин Бийбър да стане хамалин

Терапевтичният курс ще е 12 седмици, като Бийбър ще го започне веднага, за да може да го приключи до февруари, защото после има турне.

По материала работи: Деян Михайлов
Осъдиха Джъстин Бийбър да стане хамалин

Съдът постанови Джъстин Бийбър да заплати глоба от 81 хил. долара и да премине терапевтичен курс за потискане на гнева.

Глобата се явява компенсация за щетите, нанесени от Бийбър, замерял с яйца през януари тази година къщата на свой съсед. Терапията за потискане на гнева се налага и заради по-раншните му изцепки - опит за нанасяне побой над полицай, шофиране в нетрезво състояние, шамар, ударен на папарак и какво ли не още.

Терапевтичният курс ще е с продължителност 12 седмици, като Бийбър ще го започне веднага, за да може да го приключи до февруари, тъй като след това му предстои турне. По-рано канадският поп-идол сам бе тръгнал на психотерапевт, за което настоя майка му, притеснена от непрекъснатите скандали, в които синът й се забърква.

Освен всичко останало, магистратите осъдиха Бийбър и на 5 дни общественополезен труд. Изпълнителят вече изработи постановеното във фондация MusiCares, подпомагаща музиканти, борещи се с наркозависимост. Бийбър е боядисвал стени в офиса на фондацията и е пренасял мебели.

Коментари

Новини Варна