IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
15:04 | 14 ноември 2014
Обновен: 13:51 | 20 април 2024

Проверили Чарлийз Терон за насилие над сина й

По материала работи: Златина Добрева
Проверили Чарлийз Терон за насилие над сина й

Полицията проверила дали актрисата Чарлийз Терон малтретира сина си, след като 2-годишното момченце пищяло неистово по време на излет сред природата.
Холивудската звезда е била вчера в компанията на осиновения си син и гаджето си Шон Пен, като тримата се разхождали в района на Санта Кларита, Калифорния.
Оказва се, че малкият Джаксън е избухнал гневно, след като бил наказан от Чарлийз за лошо поведение. Сайтът TMZ съобщава, че притеснен турист се обадил на полицията, за да докладва за смущаващия инцидент с разстроеното дете, което пищяло неистово.
Според полицаите обаче нищо нередно не се е случило и няма данни детето да е малтретирано от майка си. Джаксън очевидно е пищял, за да привлече вниманието на ядосаната Терон, която го е наказала, като го е сложила да седи отделно.
39-годишната русокоса красавица наскоро се завърна в Лос Анджелис с половинката си Шон, след като двамата прекараха няколко месеца в нейната родина Южна Африка, работейки по новия си общ филмов проект.

Коментари

Новини Варна