IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
17:07 | 21 ноември 2014
Обновен: 16:27 | 24 март 2024

Стоичков се плацика в джакузи, пие бяло вино

Камата си спретна шоу след като коментира мача Беларус-Мексико.

По материала работи: Деян Михайлов
Стоичков се плацика в джакузи, пие бяло вино

Видео в You Tube, което показва как Христо Стоичков се плацика в джакузи с чаша бяло вино в ръка, обиколи световните медии.

Приятели! Във ваканция съм. Вече забравих всичко. Мисията невъзможна в Амстердам се оказа изпълнима. Сега съм в Минск. Един прекрасен град, разказва Христо Стоичков в материал, публикуван в You Tube.

Във видеото Камата се разхожда в Минск, показва и нощния блясък на града. В последната част от материала Христо Стоичков е в джакузи с чаша бяло вино. Приятелю Едгар, след пътувания с коли, колело и кораби накрая мисията е изпълнена. Това обичам най-много – гореща вода и студено шампанско! Мисия 008 приключи. Сега искам само да се наслаждавам. Поздрави на всички и прегръдка за теб, казва за финал великият българин и се потапя под водата.

От няколко дни носителят на Златната топка за 1994 година е в Минск. Там се игра контрола между Беларус и Мексико, а Камата бе човекът на мексиканската телевизия "Унивисион" на мястото на събитието. Местните медии веднага спекулираха, че легендарният българин е кандидат национален селекционер на Беларус, но до момента няма повече подробности по темата. 

Коментари

Новини Варна