IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
13:31 | 23 ноември 2014
Обновен: 04:53 | 17 април 2024

Скандали люлеят "Мисис свят"

Дали ще бъде отнета короната на състезателката или лицензът на конкурса?

По материала работи: Лиляна Трънкова
Скандали люлеят "Мисис свят"

Грандиозен скандал пламна дни, след като красивата Марина Алексейчик спечели короната за най-красивата омъже жена в света. Руската преса гръмна преди ден, че истинската победителка от официалния конкурс за мисис Беларус е Юлия Перегдудова, а Алексейчик всъщност не се е явявала на никакво състезание, пише HotArena.net.
Разследване на руски медии показва, че Марина Алексейчик няма нищо общо с Беларус, освен, че родителите й са родом от там. Тя е родена в Русия, завършила е в Москва, печели „Мис Университет“ преди няколко години и прави кариера в телевизията. След като се омъжва изчезва от светските хроники, за да цъфне най-неочаквано на световен конкурс за красота като „Мисис Беларус“.
От официалния конкурс в Беларус са категорични, че не са изпращали своята победителка на „Мисис Свят“ и нямат нищо общо с Марина Алексейчик. Самата миска признава, че не се е явявала на никакви конкурси за красота. И е била пратена на международното състезание от името на Беларус, чрез представителите на конкурса от Русия.
Дали ще бъде отнета короната на състезателката или лицензът на конкурса от организаторите Дейвид Мармел и съпругата му? Разследването продължава.

Коментари

Новини Варна