IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
20:11 | 23 ноември 2014
Обновен: 23:45 | 28 март 2024

Катрин Зита-Джоунс не се кара на Майкъл Дъглас в новия палат

Двамата отново били влюбени, твърдят клюкарските издания.

По материала работи: Деян Михайлов
Катрин Зита-Джоунс не се кара на Майкъл Дъглас в новия палат

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас си купиха ново имение в Бедфорд и по-точно в престижния квартал Уестчестър Каунти, съобщи Днесбг. Там те смятат да положат ново начало на възкръсналия си брак. Двете холивудски звезди бяха разделени около половин година през 2013-та, като се помириха по Коледа.

Малко преди да се съберат те продадоха своя предишен дом в Бедфорд и се преместиха да живеят в Ню Йорк Сити. Помирените съпрузи явно са решили да се завърнат в престижния район, с който са свикнали, като този път са се сдобили с къща, строена през 19-ти век.

Разбира се, сградата е обновена и разполага с различни модерни съоръжения, великолепна градина с оранжерия, тенис корт и басейн. С този свой имот Катрин и Майкъл стават съседи на Брус Уилис и съпругата му Ема.
В последните години голяма част от богатите нюйоркчани се преместиха да живеят в Бедфорд, включително Бил и Хилъри Клинтън.

Според последните слухове 45-годишната Зита Джоунс и 70-годишният Дъглас отново са на крилете на любовта и тотално са преодолели своите брачни неволи.
Двамата са заедно от 14 години и имат две деца – 13-годишен син Дилън и 11-годишна дъщеря Карис.  Катрин и Майкъл имат и други домове по света – хижа в ски курорта Аспен, луксозен апартамент в Манхатън, една къща в Суонзи, Уелс (родното място на Катрин) и една на Бермудските острови.

 

Коментари

Новини Варна