IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Лайфстайл
19:31 | 30 ноември 2014
Обновен: 05:31 | 14 април 2024

Васко Кеца посвети песен на Кобрата

Звездата изпълни хита си "Спри не си отивай" специално за Пулев

По материала работи: manager
Васко Кеца посвети песен на Кобрата

Боксьорът Кубрат Пулев получи неочакван музикален подарък преди ден в столичен пиано бар. И той дойде не от друг, а от естрадната легенда Васил Найденов. Звездата изпълни специално за спортиста песента „Спри, не си отивай" от филма „Адаптация", като посвети текста на най-добрия ни роден боксьор.

 

„За Кобрата. За да не си отива никога от България и да не играе под чужди флагове", изкара емоционално послание Васко, разбирайки, че неговото участие се наблюдава от боксьора тежка категория. Заведението избухна в аплодисменти. А разчувстваният Пулев стана на крака и цели 10 минути аплодира брилянтното изпълнение на музикалната легенда.

 

Пред хората, с които бе на една маса във VIP сепарето, Пулев обясни ,че любимата му музика е точно естрадата. Освен песните на Кеца той каза, че много харесва Йорданка Христова и Маргарита Хранова. След като свърши програмата, Кобрата лично отиде и поднесе почитанията си на Кеца. „Вие сте един от хората, които винаги съм уважавал, макар до момента да не се познаваме добре", отрони Кубрат. На това Васко отговори само със сърдечно ръкостискане.

 

Кубрат не отказа на нито един от феновете и фенките си в заведението да се снима с тях. Разписа и стотици картички. С усмивка и разбиране приемаше коментарите на дошлите в пиано бара, че макар и победен от Кличко, той е бил човекът с по-добро поведение на ринга.

vsekiden.com

Коментари

Новини Варна