IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
09:08 | 11 юли 2018
Обновен: 06:30 | 30 април 2024

Нови скандални обвинения срещу режисьора Люк Бесон

Няколко жени разказаха пред френски сайт, че режисьорът се е държал неподобаващо с тях и дори е посегнал на някои сексуално

По материала работи: Слав Велев
Нови скандални обвинения срещу режисьора Люк Бесон

След като една актриса подаде жалба за изнасилване срещу Люк Бесон през май, няколко жени разказаха пред френски сайт, че режисьорът се е държал неподобаващо с тях и дори е посегнал на някои сексуално, съобщи АФП.

 

Бивша сътрудничка на Люк Бесон, отговаряща за кастинга, е подала оплакване в парижката прокуратура в началото на юли срещу поведение, което определя като "сексуална агресия", пише сайтът Медиапар. Тя описва "силно сексуализирана" работна атмосфера и "непристойни жестове и поведeние".

 

Няколко актриси са се свързали с италианската си колежка Азия Ардженто, която стана водеща фигура на движението #Аз също след изказването ѝ на кинофестивала в Кан през май. Едната от тях е разказала пред Мадиапар за професионалните си срещи с Люк Бесон в хотелски стаи в началото на този век и как режисьорът се е нахвърлил върху нея.

 

През май 27-годишна актриса и манекенка подаде оплакване срещу Люк Бесон, че я е изнасилил в парижки хотел в средата на месеца. Той отрече обвиненията. Тя обясни, че от две години има интимни връзки с него, като се е чувствала притисната за това от професионална гледна точка.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна