IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
13:16 | 28 януари 2015
Обновен: 23:58 | 18 април 2024

Крупие наследи Елена Кучкова като Плеймейт №1

По материала работи: Златина Добрева
Крупие наследи Елена Кучкова като Плеймейт №1

Мандатът на актуалната Мис Плеймейт на Елена Кучкова изтече. Снощи официално нейна наследничка стана 22-годишната софиянка Виктория Ананиева.
Самата Кучкова не присъства на надпреварата по професионални и философски причини!? Какво й е "говорил" Платон обаче, така и не стана ясно.
След много слухове за нагласени победителки и титли, уредени под масата от гаджета, 12-те момичета излязоха на сцената, за да впечатлят журито - актьора Калин Сърменов, Мис България 2006 Славена Вътова, танцьорката Биляна Евгениева, станала популярна покрай връзката си с футболиста Благо Георгиев, главният редактор на Playboy Христо Запрянов и фотографа Ивайло Станев.
Като цяло суховатата церемония премина с три дефилета на кандидатките за живота на Николета Лозанова и Златките. Очакващите много плът и атракция гости не изпаднаха в някакъв излишен делириум, като с най-много фенове се оказа танцьорката Кети Кор, поне ако се съди по аплодисментите. То е и логично, тъй като тя се изявява като танцьорка в клуба-домакин на събитието. Кети нашумя, след като отвърна на обидите на Николета Лозанова и нарече съпругата на Божинов "селска пръчка".
Сред участничките имаше и такива, които предизвикаха ехидни коментари и риторични въпроси какво въобще правят на подобен конкурс.
Между туровете гостите гледаха фокуси, балети и едно изпълнение на Вики от "Мастило".
Сочената за една от фаворитките за короната - Кристина Валериева от Мездра, остана само с надеждите и в крайна сметка остана без никаква лента.
Подгласнички на победителката станаха Кети Кор - PlayStar of the Year, и професионалната гримьорка Марина. 28-годишната гримьорка ще носи титлата PlayGirl of the Year.
23-годишната финансова консултантка Ралица Петрова пък бе избрана за Miss Playboy.bg.
Вики си тръгна с чисто нов автомобил. Тя работи като крупие в казино, а сега ще има възможността да задмине по слава Кучкова или да потъне в забрава като някои от победителките в този конкурс. Всъщност тя е напуснала работата си покрай конкурса и тепърва ще стане ясно дали ще осребри титлата си, пише dnes.bg.

Коментари

Новини Варна