IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
14:26 | 4 февруари 2015
Обновен: 02:01 | 28 април 2024

Юлия Юревич върти любов с Тодор Батков-младши

Двойката взе участие в боулинг турнир

По материала работи: Златина Добрева
Снимка Фейсбук

Тодор Батков-младши и Юлия Юревич са поредната гореща двойка в родния шоубизнес. Досега синът на собственика на "Левски" и "Мис България 2007" пазеха връзката си далеч от обективите, но в крайна сметка се появиха заедно на традиционeн боулинг за звезди. Юревич призна за отношенията си с Батков-младши в края на миналата година, но двойката определено стои далеч от светската шумотевица.
В месеца на любовта на боулинг пътеките застанаха и други популярни двойки - рапърът Кристо с гаджето си Кристина, Ива Екимова и Петрозар, Монти и Ели от Ice Cream мятаха топки с половинките си Алекса и италианеца Ози, сериалът „Революция Z” се представляваше от актьора Иван Иванов и гаджето му Михаела, Иван Тишев и Надя от Deep Zone, a Жана Бергендорф беше със съпруга си Стефан и др.
Пред боулинг предизвикателството се изправиха още певците Прея и Venzy, а Дамян Попов дойде с певицата Нел.
Водещите на събитието - Румънеца и Енчев, връчиха голямата награда - седемдневна екскурзия в Италия, на Надя и Тишев, като вокалистката на Deep Zone се отчете с най-много страйкове и най-голям резултат. Втори се наредиха Кристо и Кристина, а трети останаха адреналинката Виктория и сървайвърът Явор Зайн.
dnes.bg

Коментари

Новини Варна