IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
20:33 | 6 февруари 2015
Обновен: 00:42 | 26 март 2024

Клиент си плати пицата след 13 години

Анонимният клиент казва, че изключително се срамува от деянието си, но се надява на прошка.

По материала работи: Деян Михайлов
Клиент си плати пицата след 13 години

Разяждан от гузна съвест американец, който навремето платил пица с чек без покритие, е признал прегрешението си 13 години по-късно и е покрил сметката заедно с лихвите, пише в. "Дейли стар".

Имената на участниците в случката не се споменават. Собственикът на пицарията и потребител на Reddit с псевдоним "Морган Фриймън" е споделил в сайта извинителното писмо, което е получил от анонимния клиент. Разкаялият се мъж е изпратил и чек за 35.71 долара, покривайки сметката от 20 долара за пицата и натрупалите се за 13 години лихви.

 
 

В извинителното си послание мъжът пише, че навремето е имал сериозни финансови затруднения и макар да е знаел, че чекът му е без покритие, е поръчал пицата, за да нахрани гладното си дете у дома.

Анонимният клиент казва още, че изключително се срамува от деянието си, но се надява на прошка.

Собственикът на пицарията не крие възхищението си от постъпката на съвестния човек и се зарича да го намери, за да пият бира. "Аз ще черпя", споделя той.

Коментари

Новини Варна