IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Лайфстайл
10:17 | 10 февруари 2015
Обновен: 10:40 | 17 май 2024

Какво да подарите за Свети Валентин според зодията?

По материала работи: Златина Добрева
Какво да подарите за Свети Валентин според зодията?

Празникът Свети Валентин, който с всяка изминала година приветстваме все повече е още един повод да се усмихнем през февруари.
На 14-ия ден от месеца показваме любовта си към любимия човек, но и към близки и приятели.
Една валентинка или кутия бонбони могат да направят момента наистина специален. Вижте и няколко предложения за подаръци според зодиакалния знак.

Овен
Овенът като първи знак в зодиака обича да притежава иновативни предмети. Това означава, че би се впечатлил от подаръци, които никой друг няма или рядко могат да бъдат срещнати като притежание.
Изберете нещо оригинално и знайте, че представителите на зодия Овен се гордеят с това, което са. Ще се зарадват на подаръци в червено или ярки цветове. За да го впечатлите наистина, поставете негов инициал върху подаръка.

Телец
Телецът обича лукса, но когато той е и елегантен. Харесва практичните подаръци или тези, които могат да му донесат повече релакс. Като имате предвид, че е чувствен зодиакален знак, не забравяйте да завършите своята изненада към него с бутилка хубаво вино или шампанско и кутия бутикови бонбони. Изберете нещо в коприна, квалитетна био козметика, кожени аксесоари, красив часовник.

Близнаци
Близнаците са социални натури, ето защо за тях подходящ подарък за Свети Валентин би бил таблет, мобилен телефон или нещо свързано с хобито им, като фотоапарат например. Нежните представителки на зодията биха се впечатлили и от красиви бижута и други уникални аксесоари, пише az-jenata. Не забравяйте, че Близнаците са и много любознателни, една хубава книга със сигурност ще ги зарадва.

Рак
За сантименталните Раци, Денят на влюбените е наистина специален. Като домошари биха се зарадвали на подарък, който може да направи дома им по-уютен. Мъжете Раци харесват технологичните решения, изисканите аксесоари и разбира се хубава бутилка от любимото им питие, а дамите биха се впечатлили от красиви и скъпи бижута.

Лъв
За представителите на зодия Лъв е важно да бъдат винаги под светлините на прожектора. Всичко, което ще добави повече блясък и шармантност към визията им е подходящо за подарък за Свети Валентин, като козметика, бутикови облекла, хубави аксесоари.
От друга страна през 2015 г. Юпитер ще бъде в знака Лъв, като това ще помогне на родените под този знак да обогатят своите познания в дадени области. Затова ваучер за курс или семинар също би бил един подходящ подарък.

Дева
Девите освен перфекционисти и супер подредени личности са и колекционери. Обичат да преоткриват своите хобита. За наближаващия празник на влюбените може да ги зарадвате с музикална колекция, книги, нещо свързано с тяхното хоби.
Родените под този знак обичат да се грижат за себе си и да внасят повече комфорт в живота си. Подарете им хубава натурална козметика, етерични масла, соли за вана и всичко, което ще им донесе комфорт.

Везни
Родените под знака на Везни са интроспективни личности. Изберете подарък, който наистина да ги докосне, който е цветен, ухае приятно и ще остави незабравими спомени. Везните биха оценили високо, ако това с което ги изненадате е специално направено за тях. Помислете за бижу уникат, аксесоар или тениска с оригинален надпис.

Скорпион
Скорпионите държат да бъдат различни, уникални и въпреки че трудно допускат хората до себе си, ако успеете да ги опознаете, ще разберете с какво да ги впечатлите. Но ако все още се колебаете, знайте, че Скорпионът обича глезотиите, пътуванията, релаксиращите терапии, шопинга. Защо не подарите ваучер за почивка, за пазаруване или спа терапия?

Стрелец
Стрелецът е динамичен зодиакален знак. Представителите на зодията обичат природата, спорта, имат разнообразни хобита и ценят хубавата литература.
Подаръци като вдъхновяващ роман, готварски книги, туристически или спортни принадлежности, кратко пътуване, истински ще ги впечатлят. Не забравяйте и за шоколадовите бонбони и валентинката.

Козирог
Козирозите са трудни за впечатляване. Цветове подходящи за подарък на Козирог са черно, тъмносиньо, зелено, сиво и кафяво. Кожена чанта, портфейл, картини или бижута уникати със сигурност ще ги зарадват. Родените под този зодиакален знак са и спортни натури, затова помислете за ски екипировка, термобельо или други спортни принадлежности.

Водолей
Водолеите са необикновени личности, затова изберете подарък, който би ги накарал да се чувстват необикновено. Помислете за таблет, мобилен телефон, красива дреха, ароматни свещи и скъпи бижута. Ако познавате добре вашия Водолей, със сигурност знаете, че обича да пътува извън граница. Подарете му едно мечтано пътуване.

Риби
Рибите са мечтатели, вярват във всичко магическо и са изключително сантиментални. Поднесете им подарък, който винаги са мечтали да получат или бижута с кристали, дигитална рамка за снимки, звукова система за спокоен сън, ароматна лампа.

 

Коментари

Новини Варна