IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Лайфстайл
16:59 | 13 февруари 2015
Обновен: 05:02 | 17 април 2024

Любимият цвят разкрива еротичните предпочитания

Хубаво е да знаете любимия цвят на половинката си, защото всеки цвят кодира произволно множество от скрити значения и богата символика.

По материала работи: manager
Любимият цвят разкрива еротичните предпочитания

Психолозите правят множество анализи на базата на предпочитаните от нас цветове. Настоящата статия е посветена на "еротичната" символика на цветовете.
Прочетете повече какво говори любимия цвят за интимността, еротиката, приятелството, предпочитанията, страстта...
Червен
Червеният е цвят е известен като символ на любовта и страстта. Скрития смисъл, които изразява червеното, говори за това, че тези, на които е любим са изключително страстни любовници, бързо се възбуждат, разкрепостени са оптимално в интимните отношения. Ако двама харесващи червения цвят, са заедно в леглото, те изживяват незабравимо приключение. Същевремено червеното разкрива и агресия. Психолозите констатират, че харесващите цвета понякога са твърде агресивни във връзките си.
Жълт
Цветът е свързан с адаптивност и хармонична интимност. Обичащите жълто обикновено заемат пасивна роля във връзката, често търсят и предпочитат да имат до себе си доминиращ и силен партньор.
Те не са особено склонни към интимност и не са способни да се предадат на насладите.
Розов
Цветът показва липса на зрялост по отношения на интимността, според психолозите насочва към прикрита, дълбоко стаена омраза към мъжете. „Розовите” любовници са самонадеяни, обичат да провокират и често дават обещания, които не са способни да изпълняват.
Лилав
Цветът се свързва с изтънчеността, което в интимния живот означава по-скоро грижа за собственото удоволствие и консервативност по отношение на различни игри между чаршафите. Сексът с „лилав любовник” изглежда донякъде студен и резервиран.
Черен
Интересно е да бъде отбелязано, че много от хората извършили някаква форма на сексуално насилие или дори престъпление предпочитат черния цвят. Той се свързва с тенденция към перверзност, склоност към садизъм, мазохизъм. „Черните любовници” се представят най-добре в леглото, когато са под стрес, в случай че са леко депресирани или нещастни.
Зелен
Синоним за свежест, здраве и темперамент. „Зелените” любовници се отличават с честност, невинност и вярност към партньора. Единствената слаба страна на „зелените” е, че не са много горещи и страстни в леглото поради своята невинност. Понякога изглеждат съвсем неопитни и несръчни.
Оранжев
„Оранжевите” любовници са страстни, обичащи предварителната игра и сексуални фантазии. Изпитват удоволствие от интимността и понякога дори са агресивни, драскат, хващат грубо за косите.
Някои „оранжеви” любовници имат проблем с оргазма, но го прикриват доста добре.
Кафяв
Обичащите кафявото са мили, горещи и честни любовници, които мислят за интимности 24 часа в денонощието и разтоварват най-добре в интимна обстановка.
Те изискват много внимание и любов от партньорите, очакват въображение, романтика и най-вече нежност в секса и връзката.
Сив
Нерешителните хора избират почти винаги сиво. „Сивите любовници” имат проблем при възбудата и често изглеждат незаинтересовани по време на сексуалния акт.
За тях сексуалното общуване е начин за разтоварване на напрежението. „Сивите жени любовници” гледат на секса като възможност да забременеят или да задоволят партньора си.
Син
„Сините любовници” са страстни, внимателни, верни, наслаждават се безусловно на секса и са добре подготвени да задоволят партньора. Когато намерят точния човек, те напълно му се отдават и не забелязват другите.
Въпреки че са много страстни любовници, не са агресивни.
Бял
Цветът е свързан с невинност и чистота. Възможно е „белите любовници” да са много сдържани в леглото, защото свързват секса с поквареност. Ако имате такъв партньор, кажете сбогом на „немирната”, предварителна игра и дивите наслади в леглото през деня.
Не обичат да обсъждат интимности и имат проблеми да се съблекат. След акта често чувстват необходимост да вземат душ.

 

Коментари

Новини Варна