IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
21:55 | 13 февруари 2015
Обновен: 07:42 | 25 април 2024

Индийци вдигнаха сватба за 23 млн. долара

Гостите са наброявали 16 000 души

По материала работи: Слав Велев
Индийци вдигнаха сватба за 23 млн. долара

Индийски милиардер се ожени за приятелката си в луксозна 3-дневна сватба, която е струвала около 23 млн. долара, според пресата в Индия. Звездите Дженифър Лопес и Никол Шерцингер са пели на празненството. Семейството на милиардера разполага със състояние от 11.9 млрд. паунда. Те ръководят Hinduja Group. 50-годишният Санджай Хиндуха се ожени за приятелката си Ану Махтани в един от най-луксозните хотели на Индия - Jagmandir Island Palacе в Удайпур.

Празненствата бяха пищни и всичко продължи цяла седмица. Бяха сервирани гозби от кухните на 16 държави, а гостите наброяваха 16 000 души. Самата сватба е била с 800 гости. Събрани са били някои от най-богатите хора в света. На летището са кацнали 208 чартърни полета на гости. Не е ясно какви хонорари точно са получили Лопес и Шерцингер, но обикновено Джей Ло поема такива ангажименти за 1 млн. долара, а обичайната такса на Шерцингер е 500 000 и 1 млн. долара. Те са били настанени в хотелски стаи за по над 4 000 долара на вечер. В програмата участваха и някои от най-големите звезди на Индия. Гостите са били посрещани с BMW на летището в Мумбай. До хотела пък се стига само с лодка. Дрес кодът е бил в индийски стил. Никол Шерцингер качи няколко снимки с традиционно индийски сари на профилите си в социални мрежи. През 1996 година другите трима синове на фамилията Хинудха се ожениха в обща, тройна сватба, която бе посетена от 10 000 души. През 2009 година един от техните братовчеди се ожени, в "скромна" церемония, само с 6 000 души.

Младоженците - в средата е техен приятел, известен дизайнер в Индия

Булката и Никол Шерцингер. Певицата качи тази снимка в профила си в Instagram

Луксозният хотел

Дженифър Лопес на сватбата

Още един от кадрите, които Шерцингер качи в профила си

Profit.bg

Коментари

Новини Варна