IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Лайфстайл
20:08 | 14 февруари 2015
Обновен: 08:24 | 26 март 2024

Навиците на жените с редовни оргазми

Какво правят дамите, стигащи до края всеки път?

По материала работи: manager
Навиците на жените с редовни оргазми

Сексът е не само физическо и психическо удоволствие, но и блажено сливане на две тела в едно. Въпреки че сексуалният акт сам по себе си е нещо страхотно и носи достатъчно удоволствие, винаги е още по-хубаво, когато финалът е „оргазмено разтърсващ“.

Има много жени, които успяват да свършат всеки път по време на секс или поне в по-голяма част от случаите. За съжаление обаче, частта на жените, които имат проблем с оргазмите, е много по-голяма.
Ето защо експертите дават своите съвети по темата и обясняват кои са навиците на дамите с редовни оргазми, които биха подействали благотворно и при други жени.

Ето ги и тях:

1. Те мастурбират редовно

Според експерта Фран Уолфиш представителките на нежния пол, които се усамотяват редовно, са много по-наясно със своето тяло. Те знаят по-добре кои са техните най-чувствителни точки и кое би ги накарало да се изстрелят към върха на удоволствието.
Жените, които често мастурбират, знаят какво темпо, каква скорост и какъв натиск влияят най-добре на техния клитор. Когато една дама вече е наясно колко хубаво и възбуждащо е това докосване, намесата на нейния партньор само може да направи нещата по-хубави и по-горещи.

2. Те обръщат внимание на тяхната К-точка

„Повечето жени се нуждаят от стимулиране на клитора, за да получат оргазъм“, обяснява Фран Уолфиш. Много по-малък процент от жените достигат връхната точка само при стимулация на G-точката по време на секс.

3. Те не бързат да преминават към същината

Според сексоложката Гриър предварителната игра е изключително важна. Тя помага на жените да се настроят достатъчно добре на сексуална вълна, като си оставят повече време за достигане до оргазъм. Макар че няма строго правило, препоръчително е да се стремите към минимум 10-20 минути предварителна игра, съветват експертите. Бавното натрупване на възбуда събужда сетивата и прави достигането до оргазъм много по-лесно.

4. Те разказват желанията си

Какво ги кара да се чувстват най-добре? От какво имат нужда повече? Жените, достигащи лесно до връхната точка не се притесняват да дават отговорите на тези въпроси и да говорят, дори преди техният партньор да ги е попитал.

Според сексуалните експерти комуникацията в леглото също е важна и споделянето на желанията улеснява получаването на оргазъм. Ако все пак се притеснявате да заявявате на глас какво трябва да направи половинката ви, опитайте с фрази като: „Аз обичам, когато правиш ....“ или „....... наистина ме възбужда“.

5. Те нямат притеснения по отношение на оргазмите

Специалистите съветват жените, които имат проблем с достигането до оргазъм, просто да спрат да мислят за него и да се освободят от тази своя „фикс идея“. Колкото по-спокойна е една жена, толкова по-голям е шансът тя да достигне до върховото удоволствие.

Източник: Tialoto.bg

Коментари

Новини Варна