IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Лайфстайл
16:54 | 20 февруари 2015
Обновен: 05:03 | 17 април 2024

Вадят дъщерята на Уитни от изкуствената кома

Лекарите са намалили дозата на лекарствата, за да разберат как ще реагира тялото на момичето

По материала работи: Златина Добрева
Вадят дъщерята на Уитни от изкуствената кома

Лекарите са започнали постепенно да изваждат от изкуствената кома единствената дъщеря на Уитни Хюстън - 21-годишната Боби Кристина Браун, съобщи Си Ен Ен, като се позова на източник, близък до семейството на певицата.
Според източника медиците вече не използват дихателната тръба, осигуряваща необходимия кислород на организма на Боби Кристина. Дишането става през отвор в гърлото.
По данни на руския сайт Газета.ру, цитиран от днес.бг, лекарите освен това са намалили дозата на лекарствата, за да разберат как ще реагира тялото на момичето.
По-рано днес световните информационни агенции съобщиха, като се позоваха на сп. "Пийпъл", че лекари са сменили тръбата за изкуствено дишане на Боби Кристина Браун със съгласието на семейството й.
21-годишната Боби Кристина беше намерена на 31 януари в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Тя беше откарана в болница, след като партньорът й Ник Гордън се опитал да я съживи със сърдечен масаж.
В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради оток в мозъка. Оттогава тя не е идвала в съзнание. Състоянието й продължава да се оценява като критично.

Коментари

Новини Варна