IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Лайфстайл
11:02 | 21 февруари 2015
Обновен: 09:54 | 26 март 2024

Италианките си падат по женени мъже

Причините били десетина, сочи проучване

По материала работи: Златина Добрева
Италианките си падат по женени мъже

Неомъжените и необвързани сантиментално италианки предпочитат преживяване с женени мъже, сочат данните от анкета на специализираната агенция за изневери "Виктория Милан".
Десет са най-често повтарящите се причини за този избор, посочени от 5321 участнички в анкетата.
По-възбуждащо е, смятат 17 процента от анкетираните клиентки. Сексът с женен мъж е по-добър пък твърдят 14%.
Той има по-голям опит и е по-сигурен в себе си и няма претенции и не очаква обвързване смятат други 12%.
За 10% от италианките пък съществува тръпката да завоюваш мъжа на друга жена. Получаването на повече внимание, без да молиш за него, секс без задръжки и ангажименти и тръпката на греха са другите причини да се търсят женени мъже.
По природа искаме винаги онова, което не притежаваме и освен това никога не се задоволяваме. Нашите самостоятелни клиентки не искат женен мъж, колкото да легнат с него или да получават подаръци, които не задължават. Става дума само за забавление, за желание за секс с човек, който не очаква нищо повече от една страстна нощ. Разбира се, малко повече опит не вреди. Чиста случайност е, че всички тези атрибути се срещат при женените мъже, се посочва в коментара на агенцията, цитиран от БТА и dnes.bg.

Коментари

Новини Варна